Mamma Med Tvångssyndrom, Tourettes Syndrom, Ångest....

Senaste inläggen

Av Karolina - 25 december 2009 01:34

Tävlingen är nu avslutad sedan 20.00 ikväll. Jag använde mig av Slumptalsgeneratorn och fick på så sätt fram en vinnare. Den lyckliga vinnaren blev nummer nio.   
Och nummer nio är, *trumvirvel* .................. MinnameJag skulle behöva din adress samt vilken färg och storlek du vill ha. Maila mig gärna på, karolina.jm@telia.com. Grattis, grattis!!
Ha en fortsatt God Jul!

ANNONS
Av Karolina - 24 december 2009 15:34

Nu pågår Julafton för fullt här hemma. Granen står så grön och grann i stugan och alla ljusen brinner , hoppsan. Vi ser på Kalle Ankas Jul just nu och efter det brukar vi äta, innan man öppnar sina julklappar.


Glöm inte att vara med i tävlingen jag har här på Bloggen. Där man kan vinna en valfri bodysuit från DUNS i strl. 56-92. Den avslutas ikväll klockan 20.00


God Jul alla underbara läsare!
  

ANNONS
Av Karolina - 19 december 2009 23:07

Vad kul att så många vill vara med i tävlingen här inne.    Kunde aldrig tänka mig att det skulle vara 20 st redan. Jätteroligt!Av Karolina - 19 december 2009 22:48

Jag har haft så fullt att göra den senaste veckan att jag inte hunnit med att uppdatera här inne. Under veckan nu som gått har alla tre pojkarna varit sjuka. Först hade Liam hög feber och förkylning, dagen efter det fick Melvin det och dagen efter honom blev Vilde sjuk. När man sen trodde att det var över så blir Melvin sjuk idag igen med ännu högre feber. Han har sovit i stort sett hela dagen. Min älskade lille pojke. Just nu ligger han och spelar Nintendo DS i sängen och tittar på Transformers 2. Tomas har bakat en sockerkaka som jag ska försöka tvinga i Melvin. Han har bara ätit en halv Piggelinglass idag.Förresten, kan ni gissa vilket som är Vildes favoritprogram?


  
     

Av Karolina - 14 december 2009 19:52

 

  

 

Vinn en valfri bodysuit från DUNS

 

Nu tänkte jag dra igång en ny tävling. Denna gången kan man vinna en valfri bodysuit från DUNS.

 

Man kan välja en av dessa färgerna här på bilden i storleken 56-92 cl.

 

Hur tävlar man?

 

Ni tar med er bilden och lägger in den på er blogg. Skriv att Ni är med i en tävling inne hos mig.

 

Glöm inte att lämna en kommentar här hos mig, så jag vet att Ni är med och tävlar.

 

Tävlingstid

 

Tävlingen pågår mellan den kl. 20.00 den 14 December till den 24 December kl.20.00.

 

 
Detta är ingen sponsortävling utan jag har själv betalt för vinsten.


Lycka Till

Karolina!OBS. Det verkar som att det endast går att spara bilden om du använder Internet Explorer. För folk som använder Mozilla har hört av sig att det inte går att spara den.

 

Av Karolina - 13 december 2009 16:33

Jag surfade av en slump in på Kissies blogg igår. Har aldrig besökt den innan och kommer nog aldrig mer att göra det heller. Alltså vad är det för en tonårsf*tta? Hon har verkligen inte mycket till hjärna den stackars flickan.


Vad jag förstått så är hon en 18 årig Stockholmstjej som heter Alexandra Nilsson. Och som alla andra omogna flickbloggare så skämmer hon ut sig själv i sin blogg och tror att hon är 25 år. Hon är ofta ute på Café Opera och liknande i Stockholm med sin gaykompis Amir. För visst måste alla "coola" tjejer ha en bögkompis med?


Det som gjorde mig så chockad över hennes blogg var alla bilder på henne. Hon ser inte normal ut. Hennes näsa och kinder är helt svarta och det kan liknas som vid ett kallbrandsutbrott. Dessutom ser hennes näsa helt deformerad ut. Försöker hon bli vår nästa Michael Jackson?


    


Den översta bilden är lånad hos, www.finest.se och den understa är från Kissies blogg, www.kissies.se


Av Karolina - 5 december 2009 03:29

Som ni säkert ser så har jag julpyntat på bloggen. Nu är det mysig julstämning även här inne.


Jag själv har verkligen funnit lyckan i livet. Efter söndagens besök i Skurup så har jag insett och bestämt mig för att jag och mina barn inte behöver den delen av vårt förflutna mer. Jag tror inte att någon sa något till Melvin överhuvudtaget. Och till Liam sa man väl som max hej.


Det är dags för er att hitta en annan slagpåse nu för jag lämnar er för livet.

Är det detta som släkten Jarlsborg står för så är jag inte delaktig mer.


Jag SKÄMS att heta Jarlsborg.

Av Karolina - 27 november 2009 00:36

Till David som skrev en kommentar under mitt inlägg, "Julen Närmar Sig"


Om det är något jag strävar hårt efter så är det att ingen ska vara ensam under Julen. Du är mer än välkommen hem till mig och fira Jul. Du ska inte sitta ensam. Här får man allt från, glögg till skinka. 

Presentation


En tjej som kämpar varje sekund av ångest, oro och tvångssyndrom. Samtidigt som jag måste klara av att vara en mamma åt mina söner.

Följ Min Blogg

bloglovin bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Länkar

Räknare

Vädret Trelleborg

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se