Mamma Med Tvångssyndrom, Tourettes Syndrom, Ångest....

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Tiden Går Snabbt....

Av Karolina - 20 augusti 2008 12:43

När jag var gravid med Melvin så gick vi på något som heter ALMA teamet på Ystad BB. Det är samtal för gravida som är oroliga för sin kommande förlossning. Under alla samtalen där hade vi en underbar barnmorska som hjälpte oss med alla våra önskemål.

När jag hade gått 20 dagar över tiden och Melvin äntligen bestämde sig för att vilja komma ut så var det som att himlen öppnade sig för oss.

Samtidigt som vi skrevs in på förlossningen den kvällen så började denna barnmorskan sitt pass. Hon kände till oss redan innan och tog över hela förlossningen. Det var helt underbart och hon gav mig en förlossning jag aldrig kommer att glömma. Det viktigaste för mig var att jag inte inte skulle få panik av smärtorna och att jag inte skulle tappa kontrollen.

Denna underbara barnmorska gav mig så mycket Epiduralbedövning så att jag tom tappade känslen i mina ben. Exakt en sån förlossning, utan smärtor vill jag även ha denna gången med.

Jag lägger mig helt i barnmorskornas händer och litar på att dom säger till mig vad jag ska göra.

 Även fast jag var öppen 7 cm när jag kom in så visste hon om innan att jag var en ALMA patient och och hade rätt till Epiduralbedövning hur sent som helst. I vanliga fall vill man helst inte ge det i ett så sent skede.


Hur som helst så ringde denna Barnmorskan mig idag och berättade att hon hade fått papper på en ny graviditet från MVC i Trelleborg. Min barnmorska här på MVC har specifikt skrivit på remissen att jag helst vill ha just denna barnmorskan. Så nu har jag kommit en bit på vägen, känns det som och jag känner mig glad över att få träffa just henne igen.


Det jag önskar denna gången är att få bli igångsatt och att slippa kanske gå över 3 veckor igen. Jag tar en medicin som är väldigt viktig för mig som jag inte kan ta nu under graviditeten. Jag vill så fort som möjligt börja med den igen.

Sen underlättar det både för Tomas och mig att bli igångsatt då han faktiskt jobbar i Norge och ska vara med på förlossningen. Tänk om jag går över 3 veckor denna gången med? Och Tomas har varit här sedan 1 vecka innan förlossningen? Det blir 4 veckor han måste vara ledig då och det funkar kanske inte riktigt så.


Nåja, jag har fått en tid dit nästa vecka så innan dess får vi hålla oss till tåls:)

 
ANNONS
 
Filura

Filura

20 augusti 2008 14:17

Åh vad skönt med sånt bemötande! jag tror säkert att du med din bakgrund kan få lov att bli igångsatt tidigare!

kramar

http://www.mysfias.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 13 december 2011 06:32

Jag måste verkligen ha gjort något fint i livet som har välsignats med dessa underbara pojkar i mitt liv? Tänk att få vakna upp varje morgon och veta att hela ens liv ligger och sover i rummen bredvid?   För att dela med mig av vad jag vaknar til...

Av Karolina - 12 januari 2011 00:09


  How wonderful life is, while you're in the world.        ...

Av Karolina - 11 januari 2011 01:37


Hej!   Det var ett tag sedan jag skrev sist. Det har hunnit vara julafton och nyår. Allt gick bra förutom en lättare ångestattack på julafton. Jag fick nog en dag i mellandagarna på alla dessa fruktansvärda panikångestattacker så jag säkte hjäl...

Av Karolina - 23 december 2010 22:03

Julen har alltid varit en glädjetid för mig. Jag älskade Julen förr och det var min absolut bästa högtid på året. De senaste åren har jag dock fått ångest över Julen. Det är något som gör mig ledsen. Det är något som mitt hjärta sörjer.   Jag har...

Av Karolina - 13 december 2010 01:28


Jag måste finnas, jag måste. De lever sitt liv genom mig...      ...

Presentation


En tjej som kämpar varje sekund av ångest, oro och tvångssyndrom. Samtidigt som jag måste klara av att vara en mamma åt mina söner.

Följ Min Blogg

bloglovin bloglovin

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Länkar

Räknare

Vädret Trelleborg

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se